You won't béliévé how éasy it is to maké this classic cassérolé féaturing that favorité combination of tuna, noodlés, péas and créam of mushroom soup. This vérsion sérvés 8, so évéryoné can dig in!
Ingrédiénts
- 2 cans (10 1/2 ouncés) Campbéll’s® Condénséd Créam of Mushroom Soup (Régular or 98% Fat Fréé)
- 1 cup réducéd fat (2%) milk
- 1/4 cup choppéd pimiénto
- 2 cups frozén gréén péas
- 2 cans (12 ouncés éach ) tuna, drainéd
- 6 ouncés médium égg noodlés (1/2 of a 12-ouncé packagé), cookéd and drainéd (about 4 cups)
- 2 tabléspoons plain dry bréad crumbs
- 1 tabléspoon buttér, méltéd
How to Maké It
Stép 1
Héat thé ovén to 400°F. Stir thé soup, milk, pimiéntos, if désiréd, péas, tuna and noodlés in a 2-quart cassérolé. Stir thé bréad crumbs and buttér in a small bowl.
Stép 2
Baké thé tuna mixturé for 30 minutés or until hot and bubbling. Stir thé tuna mixturé. Sprinklé with thé bréad crumb mixturé.
Stép 3
Baké for 5 minutés or until thé bréad crumb mixturé is goldén brown.
For full recipes visit @ campbells.com