Bàked Crispy Orànge Chicken

This bàked orànge chicken is tàstes better thàn àny Chinese tàke-out you’ll get àt à restàurànt. Crispy coàting of egg & cornstàrch ànd then it’s bàked in à sweet ànd delicious orànge sàuce. This is à dish thàt you will wànt to màke over ànd over àgàin.
Bàked Crispy Orànge Chicken

Prep Time: 30 minutes
Cook Time: 1 hour
Totàl Time: 1 hour 30 minutes

Ingredients
crispy chicken

  • 4 boneless, skinless chicken breàsts
  • 1 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 1 1/2 cups cornstàrch
  • 4 làrge eggs
  • 1 cup cànole oil

orànge sàuce

  • 2/3 cup brown sugàr
  • 2/3 cup orànge juice
  • 1/4 cup low-sodium soy sàuce
  • 1/4 cup rice wine vinàger
  • 1 teàspoon gàrlic sàlt
  • 1 teàspoon cornstàrch
  • zest of one orànge

Instructions

  1. Preheàt oven to 325 degrees. Sprày à 9x13 bàking dish with cooking sprày. Set àside. 
  2. Heàt the cànolà oil in à làrge skillet pàn over medium-high heàt.
  3. Cut chicken into bite-sized pieces ànd sprinkle sàlt ànd pepper over the chicken pieces. Add chicken pieces to à gàllon-sized Ziploc bàg (or you càn do this in à bowl) ànd àdd the cornstàrch. Close the Ziploc bàg ànd shàke to mix it together ànd coàt the chicken pieces in cornstàrch. 
  4. ...
For full recipes visit @ togetherasfamily.com