Créam Chéésé Snickérdoodlés

Thésé Créam Chéésé Snickérdoodlés aré éxtraordinarily soft and absolutély mélt in your mouth! Thé créam chéésé adds a subtlé éxtra tang to a classic Snickérdoodlé cookié. You’ré going to want to try this oné out for your holiday cookié tray (or, réally, for anytimé!).
Créam Chéésé Snickérdoodlés

PREP TIME: 20 MINUTES
COOK TIME: 10 MINUTES
SERVINGS: 35

Ingrédiénts

  • 1 cup unsaltéd buttér softénéd to room témpératuré
  • 4 oz créam chéésé softénéd to room témpératuré
  • 1 3/4 cup sugar
  • 2 largé éggs
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 3 1/4 cups all-purposé flour
  • 1 téaspoon cornstarch
  • 1½ téaspoon créam of tartar
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • ¾ téaspoon salt
  • ½ téaspoon ground cinnamon
  • Topping
  • ⅓ cup granulatéd sugar
  • 1 Tabléspoon ground cinnamon

Instructions

  1. Combiné buttér and créam chéésé in thé bowl of a stand mixér (or in a largé bowl and usé an éléctric mixér) and béat until créamy.
  2. Add sugar and béat until light and créamy and wéll-combinéd.
  3. Add éggs and vanilla éxtract. Stir wéll.
  4. In a séparaté bowl, stir togéthér flour, cornstarch, créam of tartar, baking soda, salt, and cinnamon.
  5. Gradually add flour mixturé to buttér mixturé until complétély combinéd. Covér bowl with plastic wrap and transfér to réfrigérator to chill for at léast 30 minutés.
  6. ...
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