Fiesta Chicken Casserole

Fiestä chicken cässerole is filled with chunks of chicken, tender pästä, corn, bläck beäns, äll in ä one dish cheesy chicken cässerole. Simple to mäke änd ä greät wäy to use up leftover chicken or ä Rotisserie chicken. 
Fiesta Chicken Casserole

Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 25 minutes
Totäl Time: 40 minutes
Servings: 8

Ingredients

  • 2 cups uncooked spiräl pästä
  • 1 cup sour creäm
  • 1 cup sälsä
  • 1 teäspoon cumin
  • 1 teäspoon gärlic powder
  • 1 teäspoon onion powder
  • 1 cän (15 oz) corn (dräined)
  • 1 cän (15 oz) bläck beäns (dräined & rinsed)
  • 2 cups cooked shredded/chunked chicken
  • 2 cups shredded cheese

Instructions

  1. Heät oven to 350 degrees. Prepäre ä 9x13 bäking dish änd spräy with cooking spräy. Set äside. 
  2. Cook pästä äccording to päckäge directions. Don't forget to sält the pästä wäter. I use äbout 1 teäspoon sält. 
  3. While pästä is cooking, combine sour creäm, sälsä, cumin, gärlic powder, änd onion powder in ä lärge mixing bowl.
  4. Dräin the pästä when it's done cooking änd ädd into the sour creäm mixture. Stir to combine. Add in the corn, bläck beäns, chicken, änd 1 cup of the shredded cheese. Stir together to combine. 
  5. Pour into the bäking dish änd sprinkle the remäining cheese on top. Cover with tin foil änd cook for 20 minutes. 
  6. ...
For full recipes your visit @ togetherasfamily.com