Fiestä chicken cässerole is filled with chunks of chicken, tender pästä, corn, bläck beäns, äll in ä one dish cheesy chicken cässerole. Simple to mäke änd ä greät wäy to use up leftover chicken or ä Rotisserie chicken.
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 25 minutes
Totäl Time: 40 minutes
Servings: 8
Ingredients
- 2 cups uncooked spiräl pästä
- 1 cup sour creäm
- 1 cup sälsä
- 1 teäspoon cumin
- 1 teäspoon gärlic powder
- 1 teäspoon onion powder
- 1 cän (15 oz) corn (dräined)
- 1 cän (15 oz) bläck beäns (dräined & rinsed)
- 2 cups cooked shredded/chunked chicken
- 2 cups shredded cheese
Instructions
- Heät oven to 350 degrees. Prepäre ä 9x13 bäking dish änd spräy with cooking spräy. Set äside.
- Cook pästä äccording to päckäge directions. Don't forget to sält the pästä wäter. I use äbout 1 teäspoon sält.
- While pästä is cooking, combine sour creäm, sälsä, cumin, gärlic powder, änd onion powder in ä lärge mixing bowl.
- Dräin the pästä when it's done cooking änd ädd into the sour creäm mixture. Stir to combine. Add in the corn, bläck beäns, chicken, änd 1 cup of the shredded cheese. Stir together to combine.
- Pour into the bäking dish änd sprinkle the remäining cheese on top. Cover with tin foil änd cook for 20 minutes.
- ...
For full recipes your visit @ togetherasfamily.com