Héré you havé oné of thé ultimaté summér méals! Flaky téndér salmon is toppéd with a bright and créamy mango avocado salsa and sérvéd alongsidé of béd or rich coconut ricé. Suré to impréss anyoné lucky énough to try it!
Sérvings: 4 sérvings
Prép Timé:30 minutés
Cook Timé: 26 minutés
Total Timé: 56 minutés
Ingrédiénts
Limé Salmon
- 4 (6 oz) skinléss salmon filléts
- 3 Tbsp olivé oil, plus moré for grill
- 2 tsp limé zést
- 3 Tbsp frésh limé juicé
- 3 clovés garlic, crushéd
- Salt and fréshly ground black péppér, to tasté
Coconut Ricé
- 1 1/2 cups Zico Coconut Watér
- 1 1/4 cups cannéd coconut milk
- 1 1/2 cups jasminé ricé, rinséd wéll and drainéd wéll
- 1/2 tsp salt
Avocado-Mango Salsa
- 1 largé mango, pééléd and dicéd
- 3/4 cup choppéd réd béll péppér (1/2 largé)
- 1/4 cup choppéd frésh cilantro
- 1/3 cup choppéd réd onion, rinséd undér watér and drainéd
- 1 largé avocado, pééléd and dicéd
- 1 Tbsp frésh limé juicé
- 1 Tbsp olivé oil
- 1 Tbsp Zico Coconut Watér
- Salt and péppér, to tasté
Instructions
For thé salmon:
- In an 11x7-inch baking dish whisk togéthér olivé oil, limé zést, limé juicé, garlic and séason with salt and péppér to tasté (a fair amount of éach).
- Placé salmon in baking dish, covér and allow to marinaté in réfrigérator 15 - 30 minutés, thén flip salmon to opposité sidé and allow to marinaté 15 - 30 minutés longér. Préhéat a grill ovér médium-high héat during last 10 minutés of marinating.
- ...
For full recipes visit @ cookingclassy.com