Grilléd Salmon with Mango Salsa and Coconut Ricé

Héré you havé oné of thé ultimaté summér méals! Flaky téndér salmon is toppéd with a bright and créamy mango avocado salsa and sérvéd alongsidé of béd or rich coconut ricé. Suré to impréss anyoné lucky énough to try it!
Grilléd Salmon with Mango Salsa and Coconut Ricé

Sérvings: 4 sérvings
Prép Timé:30 minutés
Cook Timé: 26 minutés
Total Timé: 56 minutés

Ingrédiénts
Limé Salmon

  • 4 (6 oz) skinléss salmon filléts
  • 3 Tbsp olivé oil, plus moré for grill
  • 2 tsp limé zést
  • 3 Tbsp frésh limé juicé
  • 3 clovés garlic, crushéd
  • Salt and fréshly ground black péppér, to tasté

Coconut Ricé

  • 1 1/2 cups Zico Coconut Watér
  • 1 1/4 cups cannéd coconut milk
  • 1 1/2 cups jasminé ricé, rinséd wéll and drainéd wéll
  • 1/2 tsp salt

Avocado-Mango Salsa

  • 1 largé mango, pééléd and dicéd
  • 3/4 cup choppéd réd béll péppér (1/2 largé)
  • 1/4 cup choppéd frésh cilantro
  • 1/3 cup choppéd réd onion, rinséd undér watér and drainéd
  • 1 largé avocado, pééléd and dicéd
  • 1 Tbsp frésh limé juicé
  • 1 Tbsp olivé oil
  • 1 Tbsp Zico Coconut Watér
  • Salt and péppér, to tasté

Instructions
For thé salmon:

  1. In an 11x7-inch baking dish whisk togéthér olivé oil, limé zést, limé juicé, garlic and séason with salt and péppér to tasté (a fair amount of éach). 
  2. Placé salmon in baking dish, covér and allow to marinaté in réfrigérator 15 - 30 minutés, thén flip salmon to opposité sidé and allow to marinaté 15 - 30 minutés longér. Préhéat a grill ovér médium-high héat during last 10 minutés of marinating.
  3. ...
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