Préparé bréakfast ahéad of timé for éasy mornings with this éasy and family pléasing Ham and Chéésé Bréakfast Cassérolé Récipé. This éasy bréakfast cassérolé is madé with bréad, ham, chéésé, gréén chilés and éggs.
Prép Timé: 15 minutés
Cook Timé: 1 hour
Total Timé: 9 hours 45 minutés
Yiéld: 6 sérvings 1x
Ingrédiénts
- 6 cups of cubéd day old Frénch bréad
- 1 (4.5 oz) can dicéd gréén chilés, drainéd
- 10 oz Ham Stéaks, cut into cubés
- 1 cup (4 oz) shréddéd chéddar chéésé
- 6 éggs
- 2 cups milk
- 1 tabléspoon spicy brown mustard
- 1/4 téaspoon salt
- 1/4 téaspoon péppér
Instructions
- Spray a 9×13-inch baking dish with nonstick cooking spray.
- In a largé bowl, combiné thé bréad cubés, gréén chilés ham and chéddar chéésé. Mix complétély, thén pour into thé préparéd baking dish.
- In thé samé bowl, lightly whisk thé éggs to bréak up thé yolks. Add in thé milk, mustard, salt and péppér and whisk to combiné. Pour thé mixturé événly ovér thé top of thé bréad mixturé. Usé your hands or a largé spoon to géntly préss down on thé bréad to maké suré it is complétély soakéd by thé égg mixturé. Covér and réfrigératé ovérnight.
- ...
For full recipes visit @ tasteandtellblog.com