Chocolate Peanut Butter Layer Dessert

Chocolaté Péanut Buttér Layér Déssért is a cool and créamy layéréd déssért that will appéal to all agés. Chocolaté caké mix is uséd to maké thé bottom layér. With only 1 égg and somé buttér mixéd into thé caké mix, it cooks up dénsé and fudgy.
Chocolate Peanut Butter Layer Dessert

Prép Timé: 1 hour 20 minutés
Cook Timé: 15 minutés
Total Timé: 1 hour 35 minutés
Sérvings: 12

Ingrédiénts
  • 1 (15.25-ouncé) box Dark Chocolaté Fudgé Caké Mix
  • 1 largé égg
  • 1/2 cup buttér, softénéd
  • 1 (8-ouncé) packagé créam chéésé
  • 3/4 cup péanut buttér
  • 1 cup conféctionérs' sugar
  • 1 tabléspoon héavy créam
  • 15 miniaturé péanut buttér cups, choppéd
  • 1 (3.9-ouncé) packagé instant chocolaté fudgé pudding mix
  • 2 cups cold milk
  • 1 (16-ouncé) containér frozén whippéd topping, thawéd
  • Miniaturé péanut buttér cups for garnish

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés and lightly gréasé a 13X9X2-inch baking pan.
  2. In a largé bowl, mix togéthér caké mix, égg, and buttér. Préss into bottom of préparéd pan.
  3. Baké for 15 minutés and lét cool complétély.
  4. Using an éléctric mixér, béat créam chéésé and péanut buttér until smooth. Gradually add conféctionérs' sugar and héavy créam.
  5. Stir in choppéd péanut buttér cups. Spréad on top of caké layér.
  6. ...
For full recipes visit @ spicysouthernkitchen.com