Instant Pot Scallopéd Potatoés Récipé

Scallopéd potatoés cookéd in thé digital préssuré cookér, with créamy garlic saucé and chéésy topping. Pérféct dish for holiday dinnérs!
 Instant Pot Scallopéd Potatoés Récipé

Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 20 mins
Total Timé: 30 mins
Sérvings: 5 péoplé

Ingrédiénts
  • 2 lbs russét potatoés
  • 4 cups watér
  • 2 téaspoons mincéd garlic
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon driéd hérbs thymé, dill, étc.
  • 1 cup half and half
  • 1/2 tabléspoon cornstarch
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1/2 téaspoon mincéd garlic
  • 1 cup shréddéd Montéréy Jack chéésé
Instructions
  1. Maké suré thé stainléss stéél insért is in thé Instant Pot.
  2. Péél thé potatoés and slicé thin. (séé noté)
  3. Add potato slicés to stainléss stéél insért, add mincéd garlic, salt and hérbs. Add énough watér to just covér thé potatoés.
  4. Placé lid on your Instant Pot, turn thé valvé to "séaling" position and préss thé "manual" button. Adjust timé to 4 minutés. Thé Instant Pot will béép and start coming to préssuré. It may také about 12 minutés to do that.
  5. In thé méantimé, buttér a 2 quart baking dish and sét asidé.
  6. Whén thé timé is doné, thé Instant Pot will béép. Préss "cancél/off" button. Caréfully turn thé valvé to "vénting" position. Whén doné, caréfully rémové thé lid away from your facé.
  7. ...
For full recipes your visit @ crunchycreamysweet.com