Scallopéd potatoés cookéd in thé digital préssuré cookér, with créamy garlic saucé and chéésy topping. Pérféct dish for holiday dinnérs!
Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 20 mins
Total Timé: 30 mins
Sérvings: 5 péoplé
Ingrédiénts
- 2 lbs russét potatoés
- 4 cups watér
- 2 téaspoons mincéd garlic
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon driéd hérbs thymé, dill, étc.
- 1 cup half and half
- 1/2 tabléspoon cornstarch
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1/2 téaspoon mincéd garlic
- 1 cup shréddéd Montéréy Jack chéésé
Instructions
- Maké suré thé stainléss stéél insért is in thé Instant Pot.
- Péél thé potatoés and slicé thin. (séé noté)
- Add potato slicés to stainléss stéél insért, add mincéd garlic, salt and hérbs. Add énough watér to just covér thé potatoés.
- Placé lid on your Instant Pot, turn thé valvé to "séaling" position and préss thé "manual" button. Adjust timé to 4 minutés. Thé Instant Pot will béép and start coming to préssuré. It may také about 12 minutés to do that.
- In thé méantimé, buttér a 2 quart baking dish and sét asidé.
- Whén thé timé is doné, thé Instant Pot will béép. Préss "cancél/off" button. Caréfully turn thé valvé to "vénting" position. Whén doné, caréfully rémové thé lid away from your facé.
- ...
For full recipes your visit @ crunchycreamysweet.com