Sérvings: 4
INGREDIENTS
- 3¾ cups unswééténéd coconut créam
- ½ cup swééténéd coconut créam
- ⅓ cup pinéapplé juicé
- 1½ bottlés (40 ouncés/5 cups) Rosé
- 6 ouncés Malibu Rum
- 1 cup frésh strawbérriés
PREPARATION
- In a bléndér, combiné coconut créam, swééténéd créam of coconut, and pinéapplé juicé. Pour into a pan or icé cubé trays and fréézé.
- Pour Rosé into icé cubé trays and fréézé.
- Placé Piña Colada cubés into a bléndér, pulsé and add Malibu rum until créamy. Pour into a pitchér and put in fréézér whilé making strawbérry layér.
- Placé frozén rosé cubés and strawbérriés into bléndér, pulsé until smooth.
- Pour Piña Colada into a glass until 1⁄3 full, add a layér of frozén strawbérry Rosé, and top with moré Piña Colada.
- ...
For full recipes visit @ buzzfeed.com