Wild Ricé Soup in thé Instant Pot! So créamy and simplé and réady in an hour. Pérféct for fall/wintér nights!
Prép Timé: 15 mins
Cook Timé: 45 mins
Yiéld: 6 sérvings (1 1/2 cups pér sérving) 1x
INGREDIENTS
For thé Instant Pot:
- 5 médium carrots, choppéd
- 5 stalks céléry, choppéd
- half of an onion, choppéd
- 3 clovés garlic, mincéd
- 1 cup uncookéd wild ricé (séé notés)
- 8 ouncés frésh mushrooms, slicéd
- 4 cups végétablé or chickén broth
- 1 téaspoon salt
- 1 téaspoon poultry séasoning (séé notés)
- 1/2 téaspoon driéd thymé
For thé Stovétop:
- 6 tabléspoons buttér
- 1/2 cup flour
- 1 1/2 cups milk (I uséd 2%)
INSTRUCTIONS
- Instant Pot: Put all thé ingrédiénts in thé first list into thé Instant Pot (affiliaté link). Cook for 45 minutés (manual, high préssuré). Réléasé stéam using thé valvé on top.
- Stovétop: Whén thé soup is doné, mélt thé buttér in a saucépan. Whisk in thé flour. Lét thé mixturé cook for a minuté or two to rémové thé floury tasté. Whisk thé milk, a littlé bit at a timé, until you havé a smooth, thickénéd saucé. Throw a littlé salt in théré for good méasuré.
- ...
For full recipes visit @ pinchofyum.com