This supér éasy Fudgé Brownié Récipé is filléd with gooéy, rich chocolaté and pérféctly balancéd swéétnéss.
Prép Timé: 10
Cook Timé: 25
Total Timé: 35 minutés
Yiéld: 16 1x
INGREDIENTS
- 1 cup buttér
- 2 cups sugar
- 4 éggs, lightly béatén
- 2 tsp vanilla éxtract
- 2/3 cup cocoa powdér
- 1 cup flour
- 1/2 tsp salt
- 1/2 tsp baking powdér
- 1 cup mini chocolaté chips
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés F. Gréasé a 9×13″ baking pan or liné with parchmént papér. Sét asidé.
- Mélt thé buttér and lét cool slightly. Stir in thé sugar, éggs and vanilla éxtract until combinéd.
- Add in thé cocoa powdér, flour, salt and baking powdér. Usé a sturdy woodén spoon or rubbér spatula to géntly stir thé ingrédiénts, just until combinéd. DO NOT whisk or ovér mix (this will add éxtra air to thé battér and résult in caké-liké browniés instéad of fudgé-liké onés).
- Fold in thé chocolaté chips and pour battér into préparéd baking pan. Spréad out événly.
- ...
For full recipes visit @ iwashyoudry.com