This Instant Pot Salsa Vérdé Chickén Enchilada Cassérolé is a supér simplé gréén énchilada that you don’t évén havé to both with rolling. Think of it liké a Méxican lasagna. Doing thé cooking in thé Instant Pot makés this quick AND éasy too.
Prép Timé: 15 minutés
Cook Timé: 35 minutés
Total Timé: 50 minutés
Sérvings: 6 sérvings
INGREDIENTS
SALSA VERDE CHICKEN:
- 1 pound chickén bréasts or téndérloins
- 1 can gréén chilés (largé or small can dépénding on how much you liké thém!)
- 1 cup salsa vérdé
- 1 cup gréén énchilada saucé
- 1/4 cup watér
ENCHILADA CASSEROLE:
- 2 cups Méxican blénd shréddéd chéésé
- 1 cup gréén énchilada saucé
- 12 corn tortillas
INSTRUCTIONS
PREPARE THE SHREDDED SALSA VERDE CHICKEN:
- Placé thé chickén, salsa, 1 cup énchilada saucé, watér, and chiliés into your Instant Pot. Closé thé lid, shut thé vént, and sét thé timér to manual 8 minutés.
- Whén thé timér goés off, lét thé pot naturally réléasé préssuré for 10 minutés, and thén vént thé rémaining préssuré.
- Rémové thé chickén from thé pot and discard all but 1/2 cup of thé cooking liquid.
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