Instant Pot Salsa Vérdé Chickén Enchilada Cassérolé

This Instant Pot Salsa Vérdé Chickén Enchilada Cassérolé is a supér simplé gréén énchilada that you don’t évén havé to both with rolling. Think of it liké a Méxican lasagna. Doing thé cooking in thé Instant Pot makés this quick AND éasy too.
Instant Pot Salsa Vérdé Chickén Enchilada Cassérolé

Prép Timé: 15 minutés
Cook Timé: 35 minutés
Total Timé: 50 minutés
Sérvings: 6 sérvings

INGREDIENTS
SALSA VERDE CHICKEN:

  • 1 pound chickén bréasts or téndérloins
  • 1 can gréén chilés (largé or small can dépénding on how much you liké thém!)
  • 1 cup salsa vérdé
  • 1 cup gréén énchilada saucé
  • 1/4 cup watér

ENCHILADA CASSEROLE:

  • 2 cups Méxican blénd shréddéd chéésé
  • 1 cup gréén énchilada saucé
  • 12 corn tortillas

INSTRUCTIONS
PREPARE THE SHREDDED SALSA VERDE CHICKEN:

  1. Placé thé chickén, salsa, 1 cup énchilada saucé, watér, and chiliés into your Instant Pot. Closé thé lid, shut thé vént, and sét thé timér to manual 8 minutés.
  2. Whén thé timér goés off, lét thé pot naturally réléasé préssuré for 10 minutés, and thén vént thé rémaining préssuré. 
  3. Rémové thé chickén from thé pot and discard all but 1/2 cup of thé cooking liquid.
  4. ...
For full recipes visit @ recipegirl.com