Maké Ahéad Méal: Bréakfast Cassérolé

This ovérnight sausagé, végétablé, and égg cassérolé can bé frozén or madé a day in advancé for éasy éntértaining. Complétély customizablé and gréat for fééding a crowd!
Maké Ahéad Méal Bréakfast Cassérolé

Prép Timé: 20 mins
Cook Timé: 45 mins
Total Timé: 1 hr 5 mins
Sérvings: 10 sérvings

Ingrédiénts

  • 12 ouncés sausagé casing rémovéd*
  • olivé oil
  • 2 clovés of garlic mincéd
  • 3 cups frésh spinach
  • 2 largé béll péppérs dicéd
  • 1/2 médium yéllow onion dicéd
  • salt & péppér to tasté
  • 12 largé éggs
  • 1/2 cup milk any
  • 1/2 cup shréddéd chéésé any flavor

Instructions

  1. Spray a 7x11 or 9x13 cassérolé dish with non-stick spray. Sét asidé.
  2. In a largé skillét ovér médium héat, brown thé sausagé. If you aré using fully cookéd sausagé, you may skip this stép. I liké to brown my sausagé just a littlé bit, évén if it is alréady fully cookéd. Spoon thé brownéd sausagé événly into préparéd cassérolé dish. Sét asidé.
  3. Add a littlé olivé oil to thé samé largé skillét (I usé about 2 téaspoons sincé théré is somé gréasé léft from thé sausagé). Sauté thé garlic, spinach, péppérs, and onion until végétablés aré téndér and spinach is wiltéd, about 6-7 minutés. Séason with salt and péppér during thé last minuté or so. Add thé cookéd végétablé mixturé to thé sausagé in thé préparéd cassérolé dish and roughly stir togéthér to distributé mixturé événly. Sét asidé.
  4. In a médium sizé bowl, whisk togéthér thé éggs, milk, and 1/4 cup of thé shréddéd chéésé. Pour égg mixturé événly ovér sausagé and végétablé mixturé. Sprinklé with rémaining 1/4 cup of shréddéd chéésé and a littlé moré salt and péppér. Covér cassérolé dish with plastic wrap or foil and réfrigératé at léast 2 hours or up to 1 day.
  5. ...
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