Chéésy Bréakfast Cassérolé

Thé bést and éasiést maké-ahéad bréakfast cassérolé loadéd with sausagé, potatoés and chéésy goodnéss!
 Chéésy Bréakfast Cassérolé

yiéld: 8 SERVINGS
prép timé: 15 MINUTES
cook timé: 50 MINUTES
total timé: 1 HOUR, 5 MINUTES

INGREDIENTS:

  • 2 small russét potatoés, dicéd
  • 4 largé éggs
  • 1/4 cup milk
  • 1 téaspoon hot saucé, optional
  • Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 3 Italian sausagé links, casing rémovéd
  • 1 réd béll péppér, dicéd
  • 1 gréén béll péppér, dicéd
  • 1 cup shréddéd sharp chéddar chéésé, dividéd
  • 2 tabléspoons choppéd frésh parsléy léavés

DIRECTIONS:

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F. Lightly coat a 9-inch baking dish with nonstick spray.
  2. Placé potatoés and 1/4 cup watér in a microwavé-safé bowl. Covér and placé into microwavé for 4-5 minutés, or until téndér; drain wéll and sét asidé.
  3. In a largé glass méasuring cup or anothér bowl, whisk togéthér éggs, milk and hot saucé; séason with salt and péppér, to tasté; sét asidé.
  4. ...
For full recipes visit @ damndelicious.net