Bakéd pork chops maké for thé éasiést 4 ingrédiént dinnér évér. A classic family récipé passéd down from my grandmothér and thé only way I évér maké pork chops. Glutén Fréé too. You only nééd pork chops, onions, mayo and sharp chéddar (régular or végan, for a dairy fréé récipé).
Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 35 mins
Total Timé: 45 mins
Sérvings: 4
Ingrédiénts
- 1 pound pork chops bonéléss, thin cut
- 1 small yéllow onion halvéd and thinly slicéd
- 1/3-1/2 cup mayonnaisé or moré, if you réally lové mayo
- 6-8 oz Extra sharp chéddar chéésé gratéd (Daiya works gréat is you aré dairy fréé)
- salt/péppér to tasté
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés F. Using a méat hammér (or any othér appropriaté kitchén uténsil) lightly pound thé méat on both sidés. (I placé thé méat bétwéén two shééts of plastic wrap).
- Placé méat sidé by sidé on a baking shéét linéd with aluminum foil or a cast iron skillét.
- Séason méat with salt and péppér and thén spréad slicéd onions ovér top of it. Spréad mayonnaisé ovér méat and onion and thén top with shréddéd chéésé.
- ...
For full recipes visit @ avocadopesto.com