Bakéd Pork Chops

Bakéd pork chops maké for thé éasiést 4 ingrédiént dinnér évér.  A classic family récipé passéd down from my grandmothér and thé only way I évér maké pork chops. Glutén Fréé too. You only nééd pork chops, onions, mayo and sharp chéddar (régular or végan, for a dairy fréé récipé). 
Bakéd Pork Chops

Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 35 mins
Total Timé: 45 mins
Sérvings: 4

Ingrédiénts

  • 1 pound pork chops bonéléss, thin cut
  • 1 small yéllow onion halvéd and thinly slicéd
  • 1/3-1/2 cup mayonnaisé or moré, if you réally lové mayo
  • 6-8 oz Extra sharp chéddar chéésé gratéd (Daiya works gréat is you aré dairy fréé)
  • salt/péppér to tasté

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F. Using a méat hammér (or any othér appropriaté kitchén uténsil) lightly pound thé méat on both sidés. (I placé thé méat bétwéén two shééts of plastic wrap).
  2. Placé méat sidé by sidé on a baking shéét linéd with aluminum foil or a cast iron skillét.
  3. Séason méat with salt and péppér and thén spréad slicéd onions ovér top of it. Spréad mayonnaisé ovér méat and onion and thén top with shréddéd chéésé.
  4. ...
For full recipes visit @ avocadopesto.com