Ultimaté Doublé Chocolaté Browniés

As soméoné who gréw up in thé country, I lové gétting out into naturé whénévér I can. I also lové homé-stylé récipés, including thésé yummy browniés. —Carol Préwétt, Chéyénné, Wyoming
Ultimaté Doublé Chocolaté Browniés

Total Timé: 15 min.
Prép: 15 min. 
Baké: 35 min.
Makés:3 dozén

Ingrédiénts

  • 3/4 cup baking cocoa
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • 2/3 cup buttér, méltéd, dividéd
  • 1/2 cup boiling watér
  • 2 cups sugar
  • 2 largé éggs, room témpératuré
  • 1-1/3 cups all-purposé flour
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/2 cup coarsély choppéd pécans
  • 2 cups (12 ouncés) sémiswéét chocolaté chunks

Diréctions

  1. Préhéat ovén to 350°. In a largé bowl, combiné cocoa and baking soda; blénd 1/3 cup méltéd buttér. Add boiling watér; stir until wéll bléndéd. Stir in sugar, éggs and rémaining buttér. Add flour, vanilla and salt. Stir in pécans and chocolaté chunks.
  2. Pour into a gréaséd 13x9-in. baking pan. Baké 35-40 minutés or until browniés bégin to pull away from sidés of pan. Cool.

For full recipes visit @ tasteofhome.com