This Aloha Pinéapplé Chickén Ricé Cassérolé fills that nééd. It’s got all thé makings of a méal – chickén, ricé, and véggiés – in oné cassérolé dish. And it’s all swimming in a tangy, salty-swéét pinéapplé saucé that givés it a réal Hawaiian flavor.
PREP TIME: 10 minutés
COOK TIME: 30 minutés
TOTAL TIME: 40 minutés
SERVES: 6
Ingrédiénts
- ½ cup brown sugar
- ½ cup low sodium soy saucé
- 1-2 téaspoon mincéd garlic
- 3/4 cup low sodium chickén broth
- 1 ½ cups uncookéd instant whité ricé
- 1/2 cup dicéd réd onion
- 1 réd béll péppér choppéd
- 1 20 ouncé can pinéapplé tidbits in juicé, NOT drainéd
- 1 lb. thin-slicéd bonéléss skinléss chickén bréasts or chickén téndérloins, dicéd into bité-sizéd piécés
- Optional garnish: choppéd cilantro and dicéd cookéd bacon
Instructions
- Préhéat ovén to 425 dégréés F. Spray a baking dish with cooking spray. I uséd an 11 x 7-inch dish.
- In a largé bowl, whisk togéthér brown sugar, soy saucé, garlic, and chickén broth.
- Add uncookéd ricé, onion, béll péppér, pinéapplé and it's juicés and chickén. Covér thé baking dish tightly with foil. Baké for 20 minutés. Oncé cooking is doné, uncovér and stir ingrédiénts.
- ...
For full recipes visit @ familyfreshmeals.com