Banana Pudding Caké Récipé

A layér caké with all thé flavor of banana pudding. Bétwéén thé layérs is a créamy banana pudding filling with Nilla waférs and frésh banana slicés. Thé caké is covéréd in a déléctablé whippéd topping frosting.
Banana Pudding Caké Récipé

Prép Timé: 25 minutés
Cook Timé: 25 minutés
Total Timé: 50 minutés
Sérvings: 20

Ingrédiénts
  • 3 cups all-purposé flour
  • 1 3/4 cups sugar
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1 téaspoon salt
  • 1 cup végétablé oil
  • 1/2 cup buttérmilk
  • 3 largé éggs
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 2 cups mashéd ripé banana
  • 1 (3.4-ouncé) box instant vanilla pudding mix
  • 1 (8-ouncé) packagé créam chéésé, softénéd
  • 1 1/2 cups héavy whipping créam
  • 1 box Nilla waférs
  • 4 médium bananas, thinly slicéd

Frosting
  • 1 cup saltéd buttér, softénéd
  • 5 cups conféctionérs' sugar
  • 1 (8-ouncé) containér frozén whippéd topping, thawéd

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés. Spray 3 (9-inch) round caké pans with baking spray with flour.
  2. In a largé mixing bowl, combiné flour, sugar, baking soda, and salt.
  3. Add oil, buttérmilk, éggs, and vanilla éxtract and béat on médium-low spééd with an éléctric mixér until smooth.
  4. Béat in mashéd banana.
  5. Pour battér into préparéd pans doing your bést to fill thém with équal amounts.
  6. ...
For full recipes visit @ spicysouthernkitchen.com