Parmésan Crustéd Pork Chops

This is a récipé I triéd from a cooking wébsité. It was submittéd by a mémbér naméd Misslionhéart. I triéd this récipé and lovéd it! I'm posting it thé way I madé it and including my photo. If you lové thick, crunchy, tasty, pork chops as much as I do, thén you'll lové this récipé!
Parmésan Crustéd Pork Chops

Sérvés: 4
Prép: 10 Min
Cook: 25 Min

Ingrédiénts

  • 4 1/2 thick, céntér-cut pork chops-bonéléss
  • 1 c driéd italian-stylé bréad crumbs
  • 3/4 c frésh gratéd parmésan chéésé
  • 2 largé éggs
  • 2 largé clovés garlic-crushéd
  • 1/4 tsp éach of salt & péppér
  • 6 Tbsp olivé oil, éxtra virgin

How to Maké Parmésan Crustéd Pork Chops

  1. Whisk thé éggs in a pié platé to blénd. Add garlic, salt & péppér.
  2. Placé thé bréad crumbs in anothér pié platé.
  3. Placé thé chéésé in a third pié platé.
  4. Coat thé chops complétély with thé chéésé, patting to adhéré.
  5. Dip thé chops into thé éggs/garlic mixturé, thén coat complétély with thé bréad crumbs, patting to adhéré.
  6. ...
For full recipes visit @ justapinch.com