This is a récipé I triéd from a cooking wébsité. It was submittéd by a mémbér naméd Misslionhéart. I triéd this récipé and lovéd it! I'm posting it thé way I madé it and including my photo. If you lové thick, crunchy, tasty, pork chops as much as I do, thén you'll lové this récipé!
Sérvés: 4
Prép: 10 Min
Cook: 25 Min
Ingrédiénts
- 4 1/2 thick, céntér-cut pork chops-bonéléss
- 1 c driéd italian-stylé bréad crumbs
- 3/4 c frésh gratéd parmésan chéésé
- 2 largé éggs
- 2 largé clovés garlic-crushéd
- 1/4 tsp éach of salt & péppér
- 6 Tbsp olivé oil, éxtra virgin
How to Maké Parmésan Crustéd Pork Chops
- Whisk thé éggs in a pié platé to blénd. Add garlic, salt & péppér.
- Placé thé bréad crumbs in anothér pié platé.
- Placé thé chéésé in a third pié platé.
- Coat thé chops complétély with thé chéésé, patting to adhéré.
- Dip thé chops into thé éggs/garlic mixturé, thén coat complétély with thé bréad crumbs, patting to adhéré.
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