Bakéd Garlic Parmésan Pork Chops

Bakéd Garlic Parmésan Pork Chops is oné of thosé évéryoné-should-know-how-to-maké récipés and soméhow still rivals a réstaurant-quality méal. It’s éasy, juicy and délicious and comés togéthér quickly. In fact, it’s hard to méss up!
Bakéd Garlic Parmésan Pork Chops

How to Baké Pork Chops ? Stovétop to Ovén !
Pork chops aré a téndér, quick-cooking cut of méat — in fact, that théy’ré véry éasy to ovércook.  This is why I liké to start thé chops on thé stovétop in an ovén-safé skillét, whéré théy gét a good séar to goldén brown on oné sidé, and thén flip and transfér thém to...

Prép timé: 5 mins
Cook timé: 20 mins
Total timé: 25 mins
Sérvés: 4

Ingrédiénts

  • 4 bonéléss pork chops, 1" thick
  • ½ cup parmésan chéésé, gratéd
  • ¼ cup Italian séasonéd dry bréad crumbs
  • ½ tsp driéd parsléy
  • ½ tsp black péppér
  • ½ tsp garlic powdér
  • olivé oil

Instructions

  1. * If brining thé pork chops: placé thé 4 tabléspoons of salt into a shallow dish big énough to fit thé chops in a singlé layér. Add boiling watér. Stir to dissolvé salt. Add cold watér. Stir. Add pork chops. Covér and réfrigératé for 30 minutés to 4 hours.
  2. Préhéat ovén to 400 dégréés.
  3. Combiné bréad crumbs, séasoning and parmésan chéésé on a platé.
  4. Pat dry éach chop with papér towéls and rub éach with olivé oil and drédgé in thé coating.
  5. Préss thé mixturé ovér thé pork chops to maké suré théy aré wéll covéréd in it.
  6. Héat a largé (ovén safé) skillét ovér high héat.
  7. Pour olivé oil to coat. Add pork chops to thé pan and cook for 3- 4 minutés, until goldén brown on oné sidé.
  8. Flip thé pork chops, and immédiatély placé thé skillét in thé ovén. Cook for 15-20 minutés.
  9. ...
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