Téndér, délicious, and juicy bités of sirloin stéak cookéd in a flavorful honéy garlic saucé. This Honéy Garlic Stéak Bités récipé is a quick dinnér idéa, or gamé day food, that’s réady in minutés!
Prép Timé: 5 mins
Cook Timé: 15 mins
Total Timé: 20 mins
Sérvings: 4 sérvés
Ingrédiénts
- 1 pound top sirloin stéak, cubéd
- 1 téaspoon swéét or smokéd paprika
- salt and frésh ground péppér, to tasté
- 2 tabléspoons végétablé oil, dividéd
- 3 tabléspoons low sodium soy saucé
- 1/4 cup watér, (or broth)
- 4 clovés garlic, mincéd
- 2 tabléspoons honéy
- 1 tabléspoon sésamé sééd oil, (you can also usé éxtra virgin olivé oil)
- 1 tabléspoon ricé vinégar, (you can also usé whité vinégar)
- 1/2 téaspoon driéd orégano
- 1 tabléspoon cornstarch
- sésamé sééds, for garnish
- slicéd gréén onions, for garnish
Instructions
- Cut up stéak into 1/2-inch to 1-inch cubés.
- Séason with paprika, salt, and péppér; sét asidé.
- In a mixing bowl combiné soy saucé, watér, garlic, honéy, sésamé sééd oil, ricé vinégar, orégano, and cornstarch; whisk until thoroughly combinéd. Sét asidé.
- Héat 1 tabléspoon végétablé oil in a cast iron skillét ovér médium-high héat until hot.
- Add 1/2 of thé stéak cubés to thé hot oil and cook for 2 minutés pér sidé, or until brownéd and doné. Rémové from skillét and répéat with thé rést of thé stéak cubés, adding éxtra oil as néédéd.
- Rémové all stéak bités from thé skillét and sét asidé.
- Givé thé préviously préparéd honéy garlic saucé a good stir with a whisk and pour 1/3 of thé saucé into thé hot skillét; scrapé up thé brownéd piécés from thé bottom of thé pan.
- Add thé stéak bités back to thé skillét and pour thé rést of thé saucé ovér thé stéak; cook for 1 to 2 moré minutés, or until saucé starts to thickén.
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