Honéy Garlic Stéak Bités

Téndér, délicious, and juicy bités of sirloin stéak cookéd in a flavorful honéy garlic saucé. This Honéy Garlic Stéak Bités récipé is a quick dinnér idéa, or gamé day food, that’s réady in minutés!
Honéy Garlic Stéak Bités

Prép Timé: 5 mins
Cook Timé: 15 mins
Total Timé: 20 mins
Sérvings: 4 sérvés

Ingrédiénts

  • 1 pound top sirloin stéak, cubéd
  • 1 téaspoon swéét or smokéd paprika
  • salt and frésh ground péppér, to tasté
  • 2 tabléspoons végétablé oil, dividéd
  • 3 tabléspoons low sodium soy saucé
  • 1/4 cup watér, (or broth)
  • 4 clovés garlic, mincéd
  • 2 tabléspoons honéy
  • 1 tabléspoon sésamé sééd oil, (you can also usé éxtra virgin olivé oil)
  • 1 tabléspoon ricé vinégar, (you can also usé whité vinégar)
  • 1/2 téaspoon driéd orégano
  • 1 tabléspoon cornstarch
  • sésamé sééds, for garnish
  • slicéd gréén onions, for garnish

Instructions

  1. Cut up stéak into 1/2-inch to 1-inch cubés.
  2. Séason with paprika, salt, and péppér; sét asidé.
  3. In a mixing bowl combiné soy saucé, watér, garlic, honéy, sésamé sééd oil, ricé vinégar, orégano, and cornstarch; whisk until thoroughly combinéd. Sét asidé.
  4. Héat 1 tabléspoon végétablé oil in a cast iron skillét ovér médium-high héat until hot.
  5. Add 1/2 of thé stéak cubés to thé hot oil and cook for 2 minutés pér sidé, or until brownéd and doné. Rémové from skillét and répéat with thé rést of thé stéak cubés, adding éxtra oil as néédéd.
  6. Rémové all stéak bités from thé skillét and sét asidé.
  7. Givé thé préviously préparéd honéy garlic saucé a good stir with a whisk and pour 1/3 of thé saucé into thé hot skillét; scrapé up thé brownéd piécés from thé bottom of thé pan.
  8. Add thé stéak bités back to thé skillét and pour thé rést of thé saucé ovér thé stéak; cook for 1 to 2 moré minutés, or until saucé starts to thickén.
  9. ...
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