This Instant Pot Hamburgér Soup récipé is a héalthy wééknight méal that évéryoné will lové! It is packéd with protéin, végétablés, and is réady in léss than 5 minutés. Méal-prép this hamburgér soup for lunch or dinnér this wéék. You won’t régrét it!
Prép timé: 50 minutés
Cook timé: 3 minutés
Total timé: 53 minutés
Yiéld: 6 Sérvings
Ingrédiénts:
- 1 lb. ground bééf
- 1 médium yéllow onion, choppéd
- 4 garlic clovés, mincéd
- 1 médium swéét potato, cubéd
- 1 Yukon gold potato, cubéd
- 3 bay léavés
- 3 tabléspoons Italian séasoning
- 2 téaspoons ground orégano
- 1 15-oz. can dicéd tomatoés
- 1 15-oz. can tomato saucé
- 6 cups of bééf broth*
- 2 cups frozén véggiés (wé uséd a carrot, péas, and corn mix)
- 2 cups macaroni élbows
Instructions:
- Turn Instant Pot to thé sauté féaturé and add ground bééf to thé pot. Sauté for 1 minuté and thén add onion. Cook for an additional two minutés using a spatula to bréak up thé ground bééf.
- Néxt, add thé rést of thé ingrédiénts, stir wéll, and placé covér on thé Instant Pot.
- ...
For full recipes visit @ fitfoodiefinds.com