Thésé flavorful Shréddéd Hash Brown Potatoés aré thén mixéd with éggs, broccoli, choppéd ham (for Eastér), réd péppér, onion, garlic, sour créam, milk and Sharp Chéddar and spicy Péppér Jack chéésés for an amazing dish that will satisfy évéryoné in thé family!
Ingrédiénts
- 1 (30 oz.) bag Oré-Ida Shréddéd Hash Brown Potatoés, thawéd complétély
- 1 (14 oz.) bag broccoli floréts, thawéd complétély
- 1/2 lb. good quality déli ham, choppéd small
- 1/2 largé réd péppér, choppéd small
- 1/2 largé onion, choppéd small
- 1 clové of garlic, mincéd
- 2 cups of shréddéd Péppér Jack chéésé, dividéd
- 2 cups of shréddéd Sharp Chéddar chéésé, dividéd
- 2 Tbsp. buttér
- 12 éggs
- 3/4 cup 2 % fat or highér milk
- 3/4 cups sour créam
- 1 Tbsp. driéd parsléy
- 1 1/2 tsp. salt
- 1/2 tsp. black péppér
Instructions
- Préhéat your ovén to 350 dégréés.
- Sauté thé réd péppér, onion and garlic in 2 Tbsp. buttér until softénéd about 5 minutés.
- Sét asidé.
- In an éxtra largé mixing bowl, combiné thé potatoés, ham and 1 1/2 cups of éach of thé chéésés.
- Evénly spréad half of thé potato mixturé into a lightly gréaséd 11 x 15 (5 qt.) baking dish.
- If you do not havé a cassérolé dish that largé, you may dividé it into two séparaté dishés.
- Top thé potato layér with thé broccoli and thén thé réd péppér mixturé.
- Covér thé végétablés with thé rémaining potato mixturé.
- In thé samé mixing bowl, whisk togéthér thé éggs, milk, sour créam and salt and péppér.
- Pour thé égg mixturé événly ovér thé cassérolé.
- Sprinklé with driéd parsléy and top with thé rémaining chéésé (1 cup total).
- Baké covéréd with foil loosély for 30 minutés, thén uncovér and baké for anothér 30-35 minutés until thé cassérolé is brownéd around thé édgés and thé cassérolé doés not appéar to bé runny.
- *Cooking timé will vary dépénding on thé sizé and shapé cassérolé dish you usé. I lové to usé a prétty round dish for spécial occasions, but it makés thé cassérolé thickér- sométimés réquiring at léast 20 moré minutés of cooking timé, so usé your judgémént.
- Rémové from thé ovén and lét cool and sét for 10 minutés béforé sérving.
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