Easy Sausagé Quiché is a spéctacular savory pié that’s idéal for sérving at any méal. Bréakfast sausagé, gréén onion and lots of chéddar chéésé smothéréd with a séasonéd égg custard combiné into a classic combination of flavors that always satisfy. Thé préparation isn’t complicatéd and wéll worth thé small amount of éffort it takés to maké. Sérvé it for bréakfast, brunch, lunch or dinnér any day of thé wéék.
Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 45 mins
Total Timé: 55 mins
Sérvings: 8
INGREDIENTS:
- 1 9-inch unbakéd déép dish frozén pié crust (I.é. Mrs Smith's)
- 8 oz mild or spicy bréakfast sausagé
- 5 gréén onions gréén onions thinly slicéd
- 2 cups shréddéd sharp chéddar chéésé dividéd
- 1 cup half and half
- 6 largé éggs
- 1 tsp garlic salt
- 1 tsp fréshly ground black péppér
- 1/2 tsp ground mustard
- féw dashés hot saucé optional
Instructions
- Préhéat thé ovén to 350°F. Placé pié shéll on cookié shéét. Sét asidé.
- In a non-stick skillét ovér médium high héat, cook thé sausagé until no pink rémains.
- Add thé gréén onion and cook for 1 minuté longér. Drain éxcéss fat from pan.
- Spréad 1/2 sausagé mixturé in pié shéll ad sprinklé with 1/2 chéésé. Spréad rémaining sausagé ovér chéésé.
- In a médium sizé mixing bowl whisk togéthér thé half and half, éggs, salt, péppér,and mustard. Add a féw dashés hot saucé, if désiréd.
- Pour événly ovér sausagé. Sprinklé with rémaining chéésé.
- ...
For full recipes visit @ melissassouthernstylekitchen.com